Translate

vrijdag 29 juni 2012

Daar ben ik weer,na een drukke week van voorbereidingen en nog een paar kleine workshops. Maandag waren er 4 dames van het brei en wolwinkeltje op de hoogstraat in Schiedam om een naaidoos te maken. Het was een heerlijke dag en de resultaten verbluffend. Bedankt voor de leuke en gezellige dag. Ik heb genoten.

Donderdagochtend, was er een meidenochtend. 6 zussen en een schoonzus hebben een ministolp gemaakt. We hebben eerst lekker koffie gedronken en hebben daarna een klein tuintafereel in een stolpje gemaakt. Zelf plavuizengemaakt, een tuinhek en vervolgens naar heel eigen inzicht de tuin aangekleed. Het was een gezellige ochtend. We hebben nog even met elkaar een broodje gegeten en toen zijn de dames naar het volgende onderdeel van die dag gegaan. Bedankt lieve dames, het was heel gezellig en leuk om te zien hoe een aantal zussen zo goed met elkaar overweg kunnen en natuurlijk niet te vergeten de schoonzus.

Ik hoop dat ik nog wat foto's mag ontvangen zodat ik ze op de blog kan zetten.

Ik heb nog wel een leuke foto van een inhaal workshop van vorige week.
2 lieve dames moesten al heel lang een workshop inhalen die door omstandigheden vorig jaar niet door kon gaan.
Ik heb geprobeerd om ze nog een aantal nieuwe technieken bij te brengen en volgens mij is dat wel gelukt, een stoeltje van scoobydoo touwtjes, plavuizen van hout en een klimop van plantjes voor het aquarium. De foto is niet zo duidelijk, dit komt door de weerspiegeling van de stolp. Dank jullie wel Elly en Marian, het was heel gezellig.

Vandaag heb ik alle pakketten klaar gemaakt voor de mysteries per post.
In totaal bijna 50 enveloppen. Net nog even een briefje met wat aanvullende informatie gemaakt, die er morgen nog even in moeten en dan gaan ze naar de post.
Ik hoop dat iedereen het net zo leuk vindt als ik, want de voorpret is super.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten