Translate

donderdag 26 juli 2012

Goedemorgen lieve mensen,

Ik ben er lekker even een paar weekjes tussenuit geweest en ben er weer helemaal klaar voor.
We zijn op de camping in Zeeland geweest, wat zon, wat regen , af en toe wat klusjes gedaan  en lekker bezig geweest met mijn hobbies.
Verder ben ik nog in een stoffenwinkel geweest die ook is begonnen met quiltstofjes te verkopen, als je in de buurt bent ga gewoon even langs. Het winkeltje heet de draad, is van Gerda en zit in Zierikzee.

Natuurlijk heb ik weer een nieuwe mysterie voor deze maand uitgedacht en het vouwtechnieken quiltje afgemaakt.
Hier heb ik afgelopen zaterdag een workshop in gegeven.

Er zijn bij mij 6 dames uit Heerhugowaard geweest. Een hele gezellige groep, die niet wisten wat ze gingen doen. Op 1 na,  dat was Yvonne die het georganiseerd heeft.

We hebben een high tea in combinatie met de vouwtechnieken gedaan. Dit is het origineel van mij en hieronder ziet u de kleuren die de dames gebruikt hebben.
Het was echt een heerlijke dag, veel gelachen, hard gewerkt en lekker gegeten.
Bedankt  lieve dames en tot een volgende keer.

Vorige week woensdag was ook de bee van de poppenhuismensjes weer begonnen,  het was weer supergezellig. Jolanda had wat foto's bij haar van het franse poppenhuis, waar ik een aantal jaren een project mee ben begonnen bij zich. Ik wil u toch even het resultaat laten zien, want dat mag er zeker wezen.
 Dank je wel voor de foto's Jolanda,
ik ben er blij mee.

We gaan vanaf volgende week een nieuw project starten. Ik hou u op de
hoogte.

*************************

Maandag de quilt bee met de cursisten uit de basisgroep.
Dit is ook zo'n groepje waar het gewoon altijd gezellig is. Iedereen luistert even naar elkaar, het is gewoon leuk. Ria had nog even een foto van haar blokken map gemaild. Dit is hem.Gisteren waren de eerste dames van de quilt bee er weer en 1 van hen mevrouw CB wilde me even leten weten dat ik toch maar heel snel mijn blog moest gaan bijhouden, omdat ze er iedere dag op keek en er gebeurd maar niets. Natuurlijk heeft ze helemaal gelijk, dus bij deze.

Het was trouwens wel weer gezellig, Gre had koeken meegebracht omdat ze oma is geworden en we hebben gewoon heerlijk zitten kletsen en tussendoor nog wat werk verricht.


Gre heeft voor mijn winkel nog 2 schattige quiltjes gemaakt, ze komen uit het boek van Rinske, ik heb alleen andere kleuren uitgezocht.


Voor zover even de nieuwtjes van mij, ik ga nu heel hard opschieten om op tijd in de winkel te zijn.

1 opmerking:

  1. Lieve Cora,

    Wat heb je je blog mooi bijgewerkt! CB zal het ook wel fijn vinden denk ik :)
    Zo kunnen we zien en lezen wat je de afgelopen tijd allemaal voor leuke dingen hebt gedaan en wel héle leuke dingen vind ik.

    Lieve groetjes van Gré en snel tot ziens.

    BeantwoordenVerwijderen