Translate

dinsdag 31 juli 2012

Het weekend is weer voorbij, lekker op de camping geweest en genoten van de regen en het onweer. Af en toe een zonnestraaltje, dus toch nog even buiten kunnen zitten.
Vandaag alle pakketjes ingepakt en als een speer naar de  de winkel om alles op tijd op de post te kunnen doen. De mysterie per post is weer de deur uit, dus als het goed is heeft iedereen morgen of overmorgen het pakketje in huis. Natuurlijk krijgt een klein gedeelte het pakketje pas donderdag op de inloopdag. De vorige keer vond ik het heel gezellig.
Kijken wie er nu allemaal weer zijn.
Ik  wil ook nog even laten weten, dat er 3 extra workshops ingepland staan die nog niet op mijn site staan.
Op dinsdag 14 augustus is dit de blokkenmap, de kosten bedragen 65 euro voor de gehele dag inclusief lunch. Dit gaat om de map die u in een eerder bericht heeft kunnen zien.
Verder op 18 augustus het zomertafereel in de klok, hier maakt u zelf de inrichting van de klok. De kosten bedragen  65 euro inclusief materiaal en een uitgebreide lunch.
Dit is maar een voorbeeld, u mag het natuurlijk helemaal zelf aankleden.


Het is een superleuke workshop om te doen en in het najaar krijgen we ook een
herfsttafereel. U kunt de klok dus als een wissellijst gebruiken.

Op 15  september gaan een ouderwetse wandelwagen maken in schaal 1:12,  dit onde  begeleiding van Bert Aerts. De kinderwagen kan zelfs inklappen. Zo leuk!!!
 Boven is het origineel en onder in schaal 1:12

Voor zover weer even de laatste nieuwtjes, tot gauw Cora
Geen opmerkingen:

Een reactie posten