Translate

dinsdag 21 augustus 2012

Omdat ik een poosje een beetje in de lappenmand heb gezeten en niet functioneerde zoals ik zou willen,  heb ik even niet op mijn blog gezeten.
Gelukkig is alles nu achter de rug en kan ik weer wat leuke nieuwtjes vertellen.
Om te beginnen, krijg ik heel veel leuke reacties op de mysteries  per post.We zijn nu hard bezig om alles weer voor volgende week klaar te maken, zodat iedereen het pakketje weer op tijd krijgt.

Afgelopen zaterdag hebben we de workshop voorjaarsklok maken gehad, we waren met z'n vieren, maar het was zo ontspannen en gezellig en het resultaat mocht er wezen. Ik hoop dat ik nog wat foto's krijg, dan kan ik ze nog even op mijn blog zetten.

Waar ik wel wat foto's van heb is van een nieuw project waar ik met Ria mee bezig ben. We noemen het project CORIA. Het is een Carousel met vier kamertjes, vanwaar je uit alle vier op een patio kijkt. Dit natuurlijk wel in schaal 1:12.  Er wordt met allerlei materialen gewerkt. Karton, eierschillen, hout en zo komen er nog wel een aantal dingen aan bod.  Als de reacties leuk zijn en er zijn een aantal mensen die deze carousel willen maken, dan kunnen we eventueel weer een poppenhuisgroepje opzetten. Maar eerst wil ik hem af, zodat er ook iets staat.

de keuken van Cora in aanbouw
doorkijk naar de patio
wat een zootje
De keuken van Ria, ook in aanbouw
Maar wat heb ik 2 heerlijke dagen gehad!


Dan hebben we natuurlijk as zaterdag de cursuspresentatie. Deze dag kunt u genieten van een lekkere Brownie of een muffin bij de koffie. Dit om alvast een voorproefje te krijgen van de High Tea workshops. Heel veel cursussen zijn al weer vol, maar we kunnen altijd een extra dag plannen. Tevens hebben voor iedere klant een kleinigheidje.

U bent weer even op de hoogte en ik hoop dat u nog eens komt kijken.
Lieve groetjes Cora

2 opmerkingen:

 1. Ja leuk Cora!!je project CORIA ~!
  Die wil ik ook!!, hahaha
  Zie je woensdag!

  Liefs, Tine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat maak je leuke dingen zeg!! Als ik die miniaturen zie komt het gevoel dat wil ik ook doen bij me op. Ben sinds kort begonnen met quilten dus daar hou ik het nu even bij. Naast borduren, poppen maken, kaartjes maken, scrappen enz enz. Ga je lekker volgen hoor!! En even in je winkeltje kijken.
  Groetjes Marguerite

  BeantwoordenVerwijderen